/ Naša ekipa /
Predana ekipa z bogatimi izkušnjami
Bohejevo ekipo sestavljajo izkušeni posamezniki, ki imajo obsežno znanje o izdelavi kalupov. Vsak član ima tudi veliko obrtniško spretnost, oblikovalske sposobnosti in pozornost do detajlov. Pridna vodstvena ekipa je odgovorna za usmerjanje naših zaposlenih k učinkovitemu izpolnjevanju vaših naročil. S proaktivno ekipo, ki vam je pripravljena služiti, lahko Bohe dvigne vaš položaj na vašem ciljnem trgu.
Wu Yunhu
- Ustanovitelj generalni direktor
Diplomiral je na univerzi SuZhou in med univerzo diplomiral iz oblikovanja. Po diplomi se je z lastnimi odličnimi pogoji pridružil znanemu japonskemu podjetju Canon Group. Med delom v Canon Group se je sam naučil japonščine in imel odlične prodajne sposobnosti. Leta 2013 je začel samostojno podjetniško pot. Po dveh letih obarjanja in poliranja je leta 2015 uradno ustanovil Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.. Leta 2019 se je podjetje preoblikovalo in nadgradilo, v Rudongu v Nantongu pa je bilo ustanovljeno podjetje Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd.
Naša ekipa
Od leta 2001 se ukvarja s industrijo oblikovanja in proizvodnje kalupov in ima več kot 20 let proizvodnih izkušenj.
Zhang Bude
Namestnik generalnega direktorja
Vse leto je izpostavljena zunanjetrgovinskim kotacijam in izvozu. Vodite sprejem in pogajanja evropskih in ameriških strank.
Hu Yamei
Poslovodja
Ima 20 let delovnih izkušenj v industriji kalupov in ima izostren vpogled in proizvodne sposobnosti pri prilagajanju in modifikaciji preciznih kalupov.
Kou Hanbing
Direktor oddelka za oblikovanje
Vse leto je izpostavljena zunanjetrgovinskim kotacijam in izvozu. Vodite sprejem in pogajanja evropskih in ameriških strank.
Qiu Rong
Vodja zunanje trgovine
Boljši kot smo, boljši je plesen
Z visokim timskim duhom Bohe ekipa pridobi močan občutek odgovornosti za opravljanje nalog na najboljši možni način. Naš pozitiven in privlačen odnos nam omogoča, da ustvarimo boljši kalup in vam bolje služimo.