/ Proizvodni proces /
Elitno obrtništvo iz Napredne zmogljivosti
Za učinkovito in natančno proizvodnjo se zanašamo na številno mednarodno opremo, ki je narejena za dolgo življenjsko dobo in pomaga pri hitri proizvodnji komponent za izpolnjevanje kvot.
01razprave
Na podlagi tehničnih risb dela, izdelanega v stiskalnici, je matrica simulirana z visoko natančnostjo. Simulacije se izvajajo večkrat, da se zagotovi, da se ne pojavijo napake stiskalnice, kot so razpoke ali gube. Faza BoHe za izdelavo matric vrhunske kakovosti in natančnosti.

02Načrtovanje procesa
Podatki o izdelku se nato vnesejo v sistem CAD. Rezultati so skrbno preučeni, da se odločimo za najučinkovitejšo metodo za izdelavo visoko natančnih orodij ob upoštevanju značilnosti uporabljenega jeklenega materiala. Na podlagi tega pregleda se izdela diagram procesa in se predloži stranki.

03Oblikovanje
Nato se začne načrtovanje matric. Za izdelavo dela z zapletenimi ukrivljenimi površinami je običajno potrebna vleka ali več operacij stiskanja. Za vsako operacijo stiskanja je potreben par matric. Ko je zasnova matrice končana, se izdela datum za proizvodnjo matrice.

04Načrtovanje procesa
V fazi načrtovanja matrice se naročijo potrebni materiali. Konstrukcijski podatki se prenesejo v obdelovalni center, primarne in sekundarne operacije obdelave pa se izvajajo samodejno.

05Končno in poskusno stiskanje
Po končani strojni obdelavi je vsaka matrica podvržena končni fini nastavitvi s strani visoko usposobljenega osebja, čemur sledi potrditev na poskusni stiskalnici, da se zagotovi največja natančnost.

06Nadzor kakovosti
Končne matrice testira lastna stiskalnica BoHe, da se zagotovi skladnost z zahtevami glede kakovosti. Če pride do težave, se inženirji vrnejo v fazo obdelave in končne obdelave ali celo nazaj v fazo načrtovanja in ponovijo celoten postopek, da dosežejo najvišjo možno kakovost matrice.

07Dostava
Dobavljene matrice so vgrajene v strankino proizvodno linijo in ponovno testirane. Ker je bilo temeljito testiranje opravljeno v podjetju, je na tej točki potrebna le fina nastavitev matric. Inženirji BoHe zagotavljajo tudi tehnična navodila.

08vzdrževanje
Ko so matrice dostavljene, BoHe nadaljuje s tehnično podporo, dokler prvo vozilo ne zapelje s proge. Vsakič, ko se namestijo nove matrice za izdelavo novega modela, bodo inženirji BoHe na zahtevo strank obiskali lokacijo in zagotovili tehnično podporo.