/ Oblikovanje in inženiring /
modeli Ob podpori
Izkušnje in tržni trendi

Pri Boheju imamo usposobljeno interno oblikovalsko ekipo, ki je namenjena izpolnjevanju vaših potreb po prilagajanju kalupov. Imamo skupno 9 oblikovalcev, od tega 6 oseb v parnem modulu, 2 v skupini gospodinjskih aparatov, 8 oseb z 12 letnimi izkušnjami v oblikovanju in mesečno proizvodno zmogljivost 25 kalupov.
Izdelava Rojena iz Izkušnje in spretnosti
Z vami tesno sodelujemo s strokovnim svetovanjem pri izbiri pravega materiala in oblike. Bohejevi oblikovalci tudi optimizirajo vašo vizijo in jo naredijo tržno za vašo ciljno publiko z zmogljivostjo in vzdržljivostjo, ki si jo želijo. Začenši kot preprosta skica na papirju, je vsak kalup ponarejen, da oživi vašo vizijo. Z našo pomočjo lahko najdemo dizajn, ki doseže vaše cilje, hkrati pa ostane v okviru vašega proračuna.
4 koraki brez težav pri izdelavi kalupa po meri
01 Predložitev dizajna
Oblikovalska ekipa skrbno preuči vaš koncept. Izkušeni člani naše oblikovalske ekipe ponujajo začetno skico. Z vami sporočajo podrobnosti
02 Hitro vzorčenje
Bohe bo na podlagi dokončnega dizajna izdelal BREZPLAČEN vzorec vašega kalupa in vam ga poslal. Vzorec vam lahko pomaga pri odločitvi o morebitnih spremembah, preden nadaljujete na zadnji korak.
03 Množična proizvodnja
Po prejemu predplačila nadaljujemo z izdelavo vašega kalupa po meri prek naše avtomatske proizvodne linije.
04 Pakiranje in dostava
Vaša končna naročila so pravilno zapakirana v vašo embalažo po meri in vam jih pošljemo prek zaupanja vrednih logističnih podjetij.