/ O nas /
Vaš zaupanja vreden partner v industriji plesni
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. je bilo prej znano kot Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Podjetje se v glavnem ukvarja z načrtovanjem in proizvodnjo kalupov za natančno žigosanje, kot je npr. avtomobilski kalupi, 3C elektronski kalupi, ter raziskave in razvoj gospodinjski aparati, medicinska, polprevodniška in avtomatska oprema. In proizvodnja različnih nestandardni deli po meri.
Več kot 90 % zaposlenih v ekipi podjetja ima več kot 15 let izkušenj v industriji kalupov. Strokovna tehnična ekipa se lahko hitro in natančno odzove na zahteve strank za proizvodnjo. Dober sistem storitev se odraža v stranki od prvega zaslišanja do uporabe izdelka. Poprodajno vzdrževanje.
Glede na 2021, podjetje je pridobilo več kot 20 visokotehnoloških patentov. Zaradi odlične kakovosti izdelkov so naše matrice za žigosanje izvažajo na Japonsko, ZDA, Nemčijo, Mehiko in druge države. Še naprej bomo uvajali inovacije v tehnologiji, da bi zadovoljili različne potrebe strank.
Nekaj ​​ključnih trenutkov v Bohejeva rast
2015
Ustanovitev Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. v Kunshan, Suzhou, Kitajska z naložbo 5 milijonov RMB. Glavna dejavnost: obdelava matric za natančno žigosanje in obdelava delov matrice
2016
Pridobljene uvozne in izvozne pravice, letni promet se je v primerjavi z letom 115 povečal za 2015 %.
2017
Pridobljena mednarodni certifikat ISO9001. Istega leta je prejel japonsko nagrado za izboljšanje kakovosti strank.
2018
Hitra rast čezmorskih trgov Japonska, ZDA, Nemčija, Mehika itd. so postali glavni izvozni trgi. Letne devizne transakcije JPY: 2.86 milijarde USD: 2.59 milijona.
2019
Strateška lokacija Nantong Rudong za izgradnjo nove tovarne. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. je bil ustanovljen in zgrajen hkrati.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. je začel delovati nemoteno
2021
Začnite aktivno širiti poslovanje na evropskem in ameriškem trgu.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Poslanstvo in vizija
  • Cilj podjetja
    Postanite odlična blagovna znamka v industriji kalupov in služite več visokokakovostnim strankam po vsem svetu
  • Filozofija dela
    Spreminjam se, rastem, naj delava skupaj.
  • Namen podjetja
    Stranka na prvem mestu, win-win sodelovanje
Poslovna filozofija
Tehnologija + kakovost + cena + dostava = Popolna storitev
Visoki kaliber proizvodnja oprema
Za učinkovito in natančno proizvodnjo se zanašamo na številno mednarodno opremo, ki je narejena za dolgo življenjsko dobo in pomaga pri hitri proizvodnji komponent za izpolnjevanje kvot.
Prilagodite svoje Oblikovanje plesni
Prejmete strokovno svetovanje o vašem dizajnu s strokovnim svetovanjem, podprtim z dolgoletnimi izkušnjami pri izdelavi kalupov številnih strank. Bohe se zavzema za iskanje rešitve, ki ustreza vašim ciljem in proračunu, hkrati pa zagotavlja končni kalup po vaših specifikacijah.
Delamo razliko Za naše stranke
Naše stranke segajo od majhnih lokalnih trgovcev na debelo do mednarodnih lastnikov blagovnih znamk.
VRHNJSKI kovček
TRIL, ZADNJA
FORMING_RESTRIKING